Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

PES 2017 - Πως γινεται να εχεις 2 εκδοσεις ταυτοχρονα

Όπως αρκετοί έχετε παρατηρήσει το PES-HELLAS patch δεν είναι πλήρως συμβατό με το online gaming αυτό συμβαίνει διότι το online έχει αρκετούς περιορισμούς ενώ το offline όχι. Λοιπόν αυτό το tutorial δείχνει σε 4 σχετικά απλά βήματα πως γίνετε ενα pc να τρέχει 2 εκδόσεις pes μια για το online gaming και μία για το offline με οποιοδήποτε πατς.



ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα παρακάτω βήματα γίνονται μόνο στο κρακαρισμένο pes

ΒΗΜΑ 1ο
ανοίγετε το αρχείο pes2017.exe με οποιοδήποτε πρόγραμμα hex editor ( στις εικόνες φαίνεται το HxD ) και ψάχνετε για τη λέξη download

ΒΗΜΑ 2ο
θα βρείτε 2 γραμμές με αυτή τη λέξη, θα μετονομάσετε και τις 2 με όποιο όνομα θέλετε να είναι 8 γράμματα. Το ίδιο όνομα θα χρησιμοποιήσετε και στον φάκελο download που βρίσκεται στον ίδιο φάκελο με το pes 2017.exe. Μετά την μετονομασία εκεί πρέπει να υπαρχεί το πατς.

ΒΗΜΑ 3ο
Ίδια λογική με το βήμα 1 απλά τωρα κάνετε το ίδιο για το φάκελο save. Πάλι αλλάζετε όνομα αλλά μεχρι 4 γράμματα το νέο όνομα αυτή τη φορά και ο φάκελος αυτός βρίσκεται στο φάκελο "Τα έγγραφά μου", τον οποιό μετονομάζετε και αυτόν με το ίδιο όνομα. Τέλος μετονομάζεται το κρακαρισμένο pes 2017.exe σε ότι όνομα θέλετε εδώ δεν υπάρχει περιορισμός.



ΒΗΜΑ 4ο
Ο φάκελος του original pes αυτό που θα παίζει online δηλαδή πρέπει να έχει το όνομα download και μεσα σε αυτόν να βρίσκονται τα υπάρχοντα dlc καθώς και αρχεία του εκάστοτε πατς που είναι σίγουρα συμβατά με το online gaming 
π.χ. κανείς scoreboard δεν φαίνεται στο online αν βρίσκεται στο φάκελο downloads.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου